به گزارش شفاآنلاین ،علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با ایلنا،
اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی
آن این نوع گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد این در حالی است
که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه میشد و احتمالا در خصوص گوشت
گوسفند نیز از ابتدای سال ۹۴ این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است
در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخها وجود دارد.