به گزارش شفاآنلاین ، هوای پاک از دیدگاه طب سنتی هوایی است که آلوده به آلایندهها ی فیزیکی و شیمیایی نباشد. در رابطه با آلایندههای فیزیکی این مکتب معتقد است که هوای خوب هوایی است که عاری از گرد و غبار و دود باشد به طوری که ستارگان کم فروغ آسمان به راحتی در شب دیده شود.
در رابطه با آلایندههای شیمیایی معتقد است که هوای خوب باید دور از درختان گردو و انجیر و محل کشت سبزیها و گیاهانی مانند تره کرچک همچنین به دور از جنگلها, مردابها و فاضلابها باشد. هوای پاک انرژیها را افزایش میدهد و سلامتی و نشاط را به ارمغان می آورد و هوای آلوده موجب می شود که انرژی های قلبی, مغزی و کبدی را کاهش می دهد و فردا مستعد بیماری های مختلف می کند.
محسن ناصری متخصص طب سنتی معتقد است که درست است که امروزه زندگی شهری و ماشینی تسهیلاتی برای بشر ایجاد کرده ولی در مقابل آلودگی هوا و آلودگی صوتی به همراه آورده است؛ بهتر است که افراد حداقل هفته ای یک یا دو روز به خارج از شهر روند و هوای پاک استنشاق کنند؛ آیا نمی توان ساعتی از روز را در پارک های بزرگ به پیاده روی پرداخت که هوای مناسب تری دارد؟
با تولد نوزاد و انجام اولین دم و بازدم حیات مستقل انسان بر روز کره خاکی شکل می گیرد بدون هوا انسان زنده نمی ماند هوایی که از طریق دم و بازدم جابه جا می شود مقداری حرارت اضافی تولید شده را خارج کرده و تعادل حرارتی بدن را حفظ می کند.
تغییر درجه حرارت هوا در اوقات مختلف روز و همچنین در فصول مختلف می تواند تعادل بدن را برهم زند. همچنین رعایت مسائل خاص در شرایط مختلف آب و هوایی در حفظ حرارت بدن و نهایتا سلامتی و پیشگیری از بیماری ها نقش دارد.
تسنیم