کد خبر: ۴۷۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۳ - 2015January 08
شفا آنلاین:در نگهداری مواد غذایی این نکات را فراموش نکنید.
به گزارش شفا آنلاین، همیشه سعی کنید غذا را به همان میزان که مصرف می کنید، بپزید اما اگر مقداری غذا اضافه آمد، باقی مانده آن را در ظرف های دربسته و کوچک بریزید و در یخچال نگه دارید. 

همیشه سعی کنید غذا را به همان میزان که مصرف می کنید، بپزید اما اگر مقداری غذا اضافه آمد، باقی مانده آن را در ظرف های دربسته و کوچک بریزید و در یخچال نگه دارید.

سعی کنید برنج و خورش را جداگانه در یخچال نگه دارید زیرا زمان گرم کردن این دو با هم یکی نیست و برای شما مشکل ایجاد می کند و علاوه بر آن اگر آن ها را به صورت مخلوط نگه دارید، امکان دارد هنگام گرم کردن خمیر شود.

همچنین یخچال را بیش از اندازه پر نکنید تا هوا به راحتی در آن جریان داشته باشد و مواد غذایی زودتر و راحت تر خنک شود.
برچسب ها: مواد غذایی ، یخچال
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: