شفا آنلاین:پژوهشها نشان میدهند که مصرف زیاد مواد پروتئینی، عامل مهمی در تشدید بیماریهای کلیوی بوده و متاسفانه اغلب افراد مبتلا از این موضوع آگاهی کافی ندارند.
به گزارش شفا آنلاین-نریمان سعادتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: پروتئینها مانند هر ماده غذایی دیگری باید به صورت متعادل مصرف شود و نباید در مصرف منابع حاوی پروتئین زیادهروی کرد.
وی
با بیان اینکه گوشت قرمز، تخممرغ، ماهی و لبنیات پروتئین مناسب و زیادی
دارند، افزود: اگر پروتئین به اندازه کافی و مورد نیاز مصرف نشود، در آن
صورت ممکن است بافتهای بدن دچار مشکل و حتی آسیب شوند.
سعادتی،
تأکید کرد: پژوهشها نشان می دهند که مصرف زیاد مواد پروتئینی، عامل مهمی
در تشدید بیماریهای کلیوی بوده و متأسفانه اغلب افراد مبتلا از این موضوع
آگاهی کافی ندارند.
وی با اشاره به اینکه
مبتلایان به بیماریهای کلیوی و افراد دیابتی باید پروتئین دریافتی خود را
کنترل و حتی محدود کنند، یادآور شد: دریافت بالای پروتئین در این افراد،
کار و فعالیت کلیهها را افزایش داده و این عامل میتواند بیماری و نارسایی
کلیوی به وجود آمده را تشدید کرده و به کلیهها آسیب جدی برساند.