شفا آنلاین:مصرف چای توسط افراد به دلیل وجود کافئین موجود در آن و ایجاد شرایط پیش خواب آوری توصیه نمیشود.
به گزارش شفا آنلاین،تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه
گفت: در صورتیکه امتحان فرد در صبح زود برگزار میشود مصرف صبحانه به
نتیجه وی کمک میکند افراد در روز امتحان به طور معمول از شیر و کیک
استفاده مینمایند مصرف این مواد در شرایط اضطراب به دلیل وجود قند آزاد در
آن سبب کاهش قند خون میشود.
وی افزود: صرف یک
وعده پروتینی مانند پنیر و تخم مرغ به نتیجه فرد کمک میکند و در شرایط
امتحان، مصرف چای توسط افراد به دلیل وجود کافئین موجود در آن و ایجاد
شرایط پیش خواب آوری توصیه نمیشود افراد مصرف این مایع را در شرایط اضطراب
شدید کاهش دهند.
این متخصص تغذیه با اشاره به
توصیههایی برای مصرف چای در روز امتحان اظهار داشت: افراد در روز امتحان
مصرف چای را کاهش دهند و از قند و شکر کمتری به همراه آن استفاده نمایند
همچنین مصرف ویتامین C در روز امتحان حالت هوشیاری را در کاری که مایل به
انجام آن هستند، ایجاد میکند مصرف یک واحد میوه میتواند یک بخش از آب
مورد نیاز بدن را به روز امتحان تامین کند.همچنین مصرف سبزیجاتی چون گوجه
فرنگی در این روز به همراه صبحانه گزینه خوبی است.
وی
تصریح کرد: در صورتیکه امتحان فرد در ساعات بعداز ظهر برگزار میشود صرف
یک نهار سبک می تواند درنتیجه امتحان آنها تاثیرگذار باشد مصرف منابع
کربوهیدراتی در وعده نهار در برنامه غذایی محدود کنند، یک مکانیسم
بیوشیمیایی را در بدن فرد ایجاد میکند که در اثر آن اضطراب ناشی از امتحان
فرد کاهش مییابد همچنین حجم غذای فرد در این روز باید کمتر از حجم معمول
آن در وعده ناهار باشد.