به گزارش شفا آنلاین،هدایت حسینی درباره خمیر مرغ و موضوعات مطرح شده درباره ممنوعیت یا استفاده از آن در در تولید فرآورده های گوشتی گفت: تولید، نظارت بر تولید و صدور پروانه تولید خمیر مرغ برعهده سازمان دامپزشکی است این در حالی است که وزارت بهداشت تنها بر نظارت و تایید این مواد اولیه در فراورده های گوشتی مسئول بوده که بر این اساس در حال بررسی این مواد اولیه است.
او در ادامه با بیان این مطلب که در حال حاضر استفاده از خمیر مرغ در فراورده های گوشتی ممنوع است، گفت: در واقع تولید این محصول به وزارت بهداشت هیچ ارتباطی نداشته و هیچ گاه درباره تولید آن اظهار نظر نخواهد کرد، اما مسئولان امر بهداشت و درمان با جدیت نظارت بر مواد اولیه فراورده های گوشتی را پیگیری خواهند کرد و تا زمانیکه سلامت این فراورده ها برای آنها اثبات نشود مجوز استفاده چنین محصولاتی را صادر نخواهند کرد.
مدیرکل فراورده های غذا و دارو در خاتمه گفت: نکات، شروط و پانل بهداشتی با محوریت این موضوع تهیه شده است که اگر موارد مربوط به آن تامین شود، بررسیهای کارشناسی فنی روی این خمیر بیشتر خواهد شد و بنابراین وزارت بهداشت می تواند روی استفاده این مواد اولیه نظر دهد. با این وجود پیش شرط هایی در این خصوص وجود دارد که سازمان دامپزشکی باید آن ها را در نظر بگیرد.