وی گفت: از تنقلات برای این بیماران بادام
شیرین, پسته، انجیر خشک، مویز مفید است همچنین زیره، سیاه دانه، کندر،
دارچین، زعفران، زنجبیل نیز می تواند به نفع بیمار باشد.
این کارشناس طب سنتی افزود: آبگوشت با گوشت
خروس غذای مفید برای مبتلایان به آسم است همچنین زرده تخم مرغ عسلی نیز
مفید است. می توان نخود را 24 الی 48 ساعت در آب خیسانده با گوشتهای مناسب
نام برده و پیاز پخته، شوید خشک به آن اضافه شود. در آخر روغن بادام و
ادویهجات افزوده شود که این غذا بسیار مفید است.
علوی گفت: مصرف آش ساده با جوجه مرغ یا خروس پیر یا گنجشک, آبِ گوشت پخته شده، کباب با نان، نان برشته با عسل، نانی که در خمیر آن انیسون، سیاه دانه و زیره داشته باشد, مفید است، همچنین حریره سبوس گندم با مغز بادام پوست کنده و شکر، نبات و روغن بادام شیرین کنجد پوست کنده با شکر (کارامل کنجد). مربای زنجبیل، مربای انجیر، مربای بالنگ مفید است.
وی ادامه داد: به جای آب از شربت عسل استفاده کنند, بسیار مفید است. شربت عسل با کمی عرق رازیانه نیز به جای آب توصیه میشود. شربت زعفران از مجربات در این بیماری است و این بیماران از نوشیدن شربت زعفران یا آب عسل سود می برند. زعفران مقوی دستگاه تنفسی است. نصف قاشق چایخوری زعفران در 5/1-1 لیوان آب دم کرده با عسل در طول روز هر 3-2 ساعت 1 فنجان مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی گفت: ماءالشعیر با عسل نیز برای بیماران آسمی مفید است برای تهیه آن می توان مقداری جو پوست کنده را در 20 برابرش آب خیسانده و روی شعله ملایم گذاشته، به محض شکفته شدن جوها شعله را خاموش کرده تا جو ته نشین شود. آب بالای آن را صاف کرده و با عسل مصرف کنند.
علوی بیان داشت: شربت انجیر، شربت مویز یا شربت رضوی، چای یا دمنوش زوفا، عرق زنیان از نوشیدنیهای مناسب این بیماران محسوب می شود.