شیرینی یا بیسکویت خرد شده | 1 و نیم فنجان |
کره ی ذوب شده | 5 قاشق غذاخوری |
آب جوش | یک فنجان |
آب انگور سفید | یک یا یک دوم فنجان |
پنیر خامه ای | یک بسته |
ورقه های ژلاتین بدون طعم | یک یا یک دوم فنجان |
هندوانه ی خرد شده به شکل توپی | یک دوم پیاله |
هندوانه با پوست | چند قاچ کوچک |
طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) | یک دوم پیاله |
طعم دهنده مانند زردآلو یا طالبی | چند عدد |
طرز تهیه :
1 -
در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط
کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل
کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب
شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.
2 -
آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن
ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و
آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن
برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه
کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود.
آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می
گذاریم تا قوام بگیرد.
3 -
بعد از بیشتر از 8 ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون
آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش
می دهیم.
4 - آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و... تزئین می کنیم.
اطلاعات غذایی این دسر :
در هر وعده:
کالری 305، کل چربی 19 گرم، چربی اشباع شده 12 گرم ، کلسترول 45 میلی گرم ،
سدیم 255 میلی گرم ، کربوهیدرات 30 گرم ، فیبر 1 گرم ، پروتئین 4 گرم ،
قند 18 گرم ، ویتامین A ( IU ) 486 ، ویتامین 12 C میلی گرم ، نیاسین 1
میلی گرم ، فولات 4 میکروگرم ، پتاسیم 130 میلی گرم ، کلسیم ٪ 30 ، آهن ٪. 1
درصد.