به گزارش شفا آنلاين،حتی فكر كردن به اینكه باید از غذاهای مورد علاقه گذشت نیز كار رنج آوری است. مثلاً حذف برنج، ماكارونی و غذاهایی كه در گروه كربوهیدرات ها قرار می گیرند، از رژیم روزانه ما ایرانی ها كار بسیار سختی است چون قسمت اعظم غذایمان را برنج تشكیل می دهد، علاوه بر اینكه افراد كمی به خوردن غذاهای به اصطلاح نانی عادت دارند. ولی آیا واقعاً برنج چاق كننده است. هیچ ماده غذایی به خودی خود چاق كننده نیست. فقط زمانی كه كالری موردنیاز روزانه بیش از حد تعادل باشد، آن وقت چاق كننده خواهد بود. برخی مطالعات نیز نشان می دهد كربوهیدرات ها در مقایسه با دیگر گروه های غذایی نظیر چربی ها اثر چاق كنندگی بسیار كمتری دارند. نتایج تازه ترین تحقیقات در دانشگاه آركانزاس حاكی از آن است افرادی كه در رژیم غذایی روزانه خود از مقدار بیشتری كربوهیدرات برخوردارند در مقایسه با افراد دیگر كمتر در معرض چاق شدن قرار دارند و حتی رژیم های پركربوهیدرات نقش قابل ملاحظه تری در لاغر شدن افراد ایفا می كند. براساس این تحقیق كه بر روی ۳۴ فرد بالای ۵۰ سال هم وزن غیرسیگاری كه فعالیت فیزیكی چندانی هم نداشتند، انجام شد، افرادی كه رژیم غذایی شان از ۶۰ درصد كربوهیدرات و ۲۰ درصد چربی تشكیل شده در طول مدت ۱۰ روز ۵ كیلو و آنهایی كه ۴۰ درصد چربی و ۴۵درصد كربوهیدرات مصرف می كنند، ۳ كیلو لاغر شدند.