شفا آنلاین:گوشت گاو سرد و خشک است و استفاده از آن در سوسیس و کالباس موجب بیدار کنندهی غول بیماریهای سوداوی میشود.
به گزارش شفا آنلاین،مسعود اصفهانی متخصص طب سنتی گفت: گوشت جزء بهترین غذاهاست به شرط آنکه در مصرف آن افراط نشود و از آب گوشتهای مانده و کهنه مصرف نشود.
وی
گفت: بهترین گوشت، گوشت گوسفند است. هضم گوشت گوساله کمی سختتر است و
برای افرادی که معدههای قوی و فعالیت بدنی بسیاری دارند مناسب است. البته
لازم به ذکر است هر دوی این گوشتها با مزاج گرم و تر هستند.
اصفهانی
تصریح کرد: گوشت گاو و سرد و خشک است و استفاده از آن در سوسیس و کالباس
موجب بیدار کنندهی غول بیماریهای سوداوی میشود. در واقع بهترین گوشت
پرندگان، مرغ خانگی و سپس بلدرچین است. هر چه تغذیه حیوانان طبیعی تر باشد،
گوشت آنها خوشمزهتر و مفیدتر است.
وی در پایان توصیه کرد: افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ، بخصوص آنهایی که تغذیه طبیعی داشتهاند استفاده شود.