شفا آنلاین:دانش فنی تولید لاکتوز ار آب پنیر در پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی حاصل شد.
به گزارش شفا آنلاین،علی فائضیان عضو هئیت علمی پژوهشکده مواد و صنایع غذایی گفت:
فعالیتهای پژوهشی پیرامون ساخت ذبح شرعی در مقیاس بزرگتری انجام شد و
مجموعهای ازهمکاران ما در پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی در رشتههای مختلف
مهندسی در تیم ساخت این دستگاه همکاری کردهاند.
وی
افزود: دستگاه ذبح شرعی و صنعت ساخت آن در کشورهای همسایهای چون پاکستان
دیده می شود همچنین در پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی تولید لاکتوز از آب
پنیر نیز صورت گرفت.
عضو هئیت علمی پژوهشگاه مواد
و صنایع غذایی ادامه داد: دانش فنی تولید لاکتوز از آب پنیر در پژوهشگاه
مواد و صنایع غذایی حاصل شد و به طور حتم در مسیر نیمه صنعتی شدن قرار دارد
و این محصول به یکی از شرکتهای لبنی خراسان واگذار گردید.