کد خبر: ۴۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۶ تير ۱۳۹۲ - 2013July 17
شفاآنلاین-یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: سحر یکی از مهمترین وعده‌های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود. در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود.  
به گزارش شفا آنلاین،مسعود نصیری دراعلام این خبر  اظهار داشت: لازم است در ماه رمضان شش وعده غذایی که فرد در یک روز عادی دارد را بین چهار وعده غذایی تقسیم کند.   وی افزود: سحر یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود و در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود.   این کارشناس تغذیه از برنج و ماکارونی به عنوان غذای مناسب برای وعده سحر نام برد و ادامه داد: چون ماه رمضان امسال در فصل گرما قرار دارد لازم است از آب و مایعات نیز به میزان کافی در وعده سحر استفاده شود.   نصیری افزود: روزه را باید با مصرف مایعات گرم، شیر، سوپ رقیق، چای و ماده شیرینی چون خرما افطار کرد.   وی با تاکید بر اینکه بین افطار و صرف شام باید یک ساعت فاصله باشد، خاطرنشان کرد: وعده شام باید پر کالری و با حجم بیشتری نسبت به وعده های دیگر باشد.   این کارشناس تغذیه معتقد است: مواد غذایی که در وعده شام مصرف می شود بستگی به ویژگی های جسمی فرد دارد، اما توصیه می‌شود در این وعده از مواد چرب و پرکربوهیدرات کمتر استفاده شود، اما مصرف پروتئین بیشتر باشد.   نصیری یادآوری کرد: یک ساعت پس از صرف شام نیز می توان وعده دیگری را در نظر گرفت که شامل میوه و سبزیجات کافی باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: