به گزارش شفا آنلاين،مریم شیرمستی ،خرمالو را یکی از بهترین میوههای فصل پاییز دانست و گفت: این میوه خواص ضد سرطانی قابل توجهی دارد، همچنین روند درمان افرادی که شیمی درمانی میکنند را بهبود میبخشد.
وی ادامه داد: این خاصیت ناشی از رنگدانههای نارنجی موجود در خرمالو است.
این کارشناس تغذیه به نقش خرمالو در پیشگیری از یبوست اشاره و تصریح کرد: خرمالو فیبر بالایی دارد که هم عبور مواد غذایی از روده را تسهیل میکند و هم در کاهش کلسترول مفید است.
شیرمستی از محتوای بالای ویتامین C موجود در خرمالو نیز یاد کرد و افزود: مصرف خرمالو برای پیشگیری از بیماریای ویروسی و باکتریایی مفید است، جای زخم و جوش را خوب میکند و به استحکام لثه کمک میکند.
وی ادامه داد: خرمالو پتاسیم زیادی دارد که فشار خون را کنترل میکند و از همین رو توصیه میشود افرادی که فشار خون بالا دارند، خرمالو بخورند.
به گفته این کارشناس تغذیه، خرمالو منبع غنی بتاکاروتن است که به تقویت بینایی و استحکام استخوانها کمک میکند.
شیرمستی با اشاره به قند فراوان موجود در خرمالو، به افرادی که دیابت دارند توصیه کرد مصرف خرمالو را به یک برش کوچک محدود کنند.
وی در خصوص مزه گس خرمالو نیز گفت: این مزه گس ناشی از ترکیباتی درون خرمالوی نرسیده است که با رسیدن خرمالو به قند تبدیل میشود.