به گزارش شفا آنلاین،محبوبه اسدپور تهرانی با اشاره به اینکه وضعیت غذایی زن باردار در روند حاملگی او تاثیرگذار است، گفت: تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری نه تنها منجر به کاهش وزن جنین میشود، بلکه به مرگ و میر نوزاد و ابتلا به بیماریهای دوران نوزادی نیز منجر میشود.
وی در ادامه افزود: دوران بارداری و رشد جنین با مصرف مواد مغذی شامل آهن، روی و ویتامینهای A و D همراه است که در تولید انرژی، سنتز سلولی و تنظیم فرآیندهای بدن دخالت دارد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اغلب زنان در دوران بارداری رژیم غذایی خود را تغییر میدهند، خاطرنشان کرد: برخی از این تغییرات طبق توصیه پزشک و برخی دیگر به عقاید شخصی، سنتی یا تغییر در اشتهای غذایی مرتبط است.
اسدپور تهرانی در ادامه تصریح کرد: ویار، تمایل به خوردن مواد نامناسبی مانند تمایل به خوردن گل و خاک، نشاسته، یخ و کاغذ است که ارزش غذایی ندارد و میتواند منجر به سوء تغذیه شود.
وی در پایان تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است. زنان باردار باید توجه داشته باشند که آنها برای دو نفر غذا میخورند، نه به اندازه دو نفر.