70 درصد بیمارستانهای کشورهای غربی توسط خیرین ساخته میشود
حریرچی با تاکید بر اینکه در برخی از کشورهای غربی 70 درصد بیمارستانها توسط گروههای خیریه راهاندازی میشود، ادامه داد: به هر حال دولتها توانایی خاص خود را دارند و این مردم هستند که وارد عرصه کمکرسانی میشوند ولی تولیت و سیاستگذاری با وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت تنها با اکتفای به بودجههای دولتی نمیتواند مشکلات حوزه بهداشت و درمان را برطرف کند، تصریح کرد: در هیچ کجای دنیا بودجههای دولتی کفاف هزینههای حوزه بهداشت و درمان را نمیدهد، اگر چه دولت تدبیر و امید بالاترین کمکها را به این بخش داشته است ولی باید مردم نیز وارد صحنه شوند.
قائم مقام وزیر بهداشت حضور مردم در این عرصه را دارای دو بخش دانست و افزود: یک بخش شامل کمکهای مالی و بخش دوم در خصوص تصحیح رفتارهای مردم است تا از ایجاد هزینه برای حوزه بهداشت و درمان جلوگیری کند.
لزوم اصلاح رفتار مردم برای پیشگیری از ابتلا به سرطان
به گزارش ستاد اجرایی اوراق وقف؛ این متخصص جراحی سرطان در تکمیل این بخش از سخنان خود، گفت: به طور مثال زمانی که مردم از دخانیات استفاده میکنند هم از جیب خود و هم برای بخش بهداشت و درمان هزینه ایجاد میکنند. امروزه یکچهارم سرطانهای قابل پیشگیری ناشی از مصرف دخانیات است. مطمئناً زمانی که فردی از دخانیات استفاده میکند و مبتلا به سرطان میشود باید نظام بهداشت و درمان بودجههای درمان فرد را تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از غذاهای ناسالم، پُرچرب، شور، عدم فعالیت فیزیکی مناسب، وجود کارخانههای آلوده کننده آب و هوا... از عواملی است که برای حوزه بهداشت و درمان هزینه ایجاد میکند بنابراین هم دولت و هم دولت باید در جهت تغییر و اصلاح این رفتارها در تلاش باشند.