کد خبر: ۴۱۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 20
شفا آنلاين-مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد اما برخی از موادغذایی می‌توانند اثر آن را کاهش دهند.

به گزارش شفا آنلاين،اولین نکته‌ای که باید دقت کرد این است که مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید؛ یعنی حدود ٣٠٠ گرم یا حداکثر ٥٠٠ گرم در هفته گوشت‌قرمز بخورید و در صورت امکان قبل از پخت گوشت چربی آن گرفته شود.

محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیا گفتند: باید همراه با گوشت قرمز غذاهایی غنی از فیبر مصرف شود؛ آنها روی افراد داوطلب بزرگسال آزمایشاتی انجام دادند که نشان می‌داد نشاسته در صورت ظهور مولکول‌های مضر گوشت قرمز مقاوم هستند و با آنها مقابله می‌کنند.

بهتر است گوشت قرمز با منابع غذایی مانند حبوبات (به‌خصوص لوبیا، نخود و عدس)، غلات سبوس‌دار (گندم، ذرت، برنج) موز سبز، سیب‌زمینی پخته‌شده و سرد خورده شود اما این به این معنی نیست که می‌توان گوشت قرمز را بیش از حد خورد.   مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث شده موادغذایی غنی از نشاسته و فیبر فراموش شوند، در صورتی که این موادغذایی از سرطان روده جلوگیری می‌کنند.






نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: