وی تصریح کرد: این نوشیدنی که از گیاهان دارویی مانند دارچین، زنجبیل، میخک، سنبلالطیب و موارد دیگری از این قبیل تولید شده است به دلیل داشتن مقادیر زیاد کربوهیدراتهای طبیعی (نظیر گلوکز و فروکتوز)، ویتامینها و ترکیبات مفید آثار سلامت بخشی زیادی برای بدن دارد.
عضو هیأت علمی گروه نانو فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: همچنین در تولید این نوشیدنی به جای استفاده از شکر و یا شیرین کنندههای مصنوعی از عسل استفاده شده است که در نتیجه محصول نهایی ارزش تغذیهای بیشتری در مقایسه با نوشیدنیهای متداول صنعتی دارد.
رافع با یادآوری اثرات سلامتبخش این نوشیدنی که بر مبنای حدیث وارده از امام رضا (ع) تولید شده است، متذکر شد: با توجه به نیاز جامعه امروز تغییرات جزئی در فرمولاسیون آن داده شده که میتواند برای بیماریهایی از قبیل عوارض مفصلی، اختلالات عصبی - مغزی، ناراحتیهای گوارشی و کبدی و اختلالات حافظه بسیار مفید باشد.
وی افزود: علاوه بر این نوشیدن آن بعد از غذا به هضم کمک میکند و به لحاظ دارا بودن اجزای موثره زعفران سبب ایجاد احساس نشاط و شادابی در مصرف کننده نیز میشود.
استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی یادآور شد: مصرف این نوشیدنی بعد از غذا میتواند جایگزین مناسبی برای نوشابههای گازدار است و از ضررهای بسیار زیادی که مصرف این قبیل فرآوردهها به همراه دارد پیشگیری کند.
رافع با اشاره به تولید نمونه آزمایشگاهی این نوشیدنی خاطرنشان کرد: با توجه به غلظت بالای نمونه تولید شده مصرفکننده باید آن را به نسبت 1 به 3 با آب رقیق کند.