وی ادامه داد: می توان مقداری برگ آویشن و لیمو عمانی را در آب جوشانید و با کمی عسل و نبات مصرف کرد.
حسینی افزود: همچنین نوشیدن دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب نیز توصیه می شود.این دمنوش آرامبخش است و از بروز گرفتگی عروق قلب در هوای آلوده پیشگیری می کند.
این متخصص طب سنتی گفت: در هوای آلوده مصرف میوه هایی مانند لیموشیرین، نارنگی، پرتقال، انار، انبه، سیب، طالبی وکیوی توصیه می شود.
وی تصریح کرد: سبزی های تازه ماننداسفناج، کلم، کاهو، کرفس، گوجه فرنگی،سیر، پیاز،شوید و جعفری در ایام آلودگی هوا بهتر است در برنامه غذایی قرار گیرد.
حسینی مصرف لبنیات را در روزهایی که هوا آلوده است توصیه کرد و گفت: نان های سبوس دار مثل نان سنگک و نان جو،پسته، بادام، فندق و گردو و تخم مرغ، زیتون وجگر جذب مواد سمی در بدن را تا حدود زیادی کاهش می دهند.
این متخصص طب سنتی گفت: نوشیدن آب در طول روز باعث تقویت کلیه ها و دفع سموم از بدن می شود و می توان در طول روز یک فنجان عرق کاسنی و شاتره مصرف کرد که در ایام آلوده توصیه می شوند.