دکتر سهیل اسکندری معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمونه برداری از محصولات کشاورزی از طریق دانشگاه های قطب انجام می شود که توسط سازمان غذا و دارو به آنها ابلاغ شده و نتایج نمونه برداری ها نیز به این سازمان اعلام می شود.
وی گفت: این کارگروه با هدف نظارت های بیشتر بر محصولات غذایی و کنترل و نظارت بر استفاده درست از سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی برای کیفیت و سلامت در محصولات کشاورزی تشکیل شده است.
مهندس اصغر حضرتی کارشناس ارزیابی گواهی سیستم های ایمنی و Gmp اداره غذایی و آشامیدنی نیز در این جلسه گفت:لیستی از سموم تهیه شده است که به سازمان های مرتبط اعلام شده است که فقط از این نوع سموم باید برای محصولات کشاورزی استفاده شود.