شفا آنلاين-نتايج بررسي هاي جديد نشان مي دهد، اکثر افرادي که تصور مي کنند به پني سيلين حساسيت دارند، به اين ماده حساسيت ندارند. طي يک مطالعه، جواب آزمايش ۹۵ درصد از افرادي که فکر مي کردند به پني سيلين حساسيت دارند، منفي درآمد.
به گزارش شفا آنلاين،به نقل از سايت «نيوزهلث» بيشتر مردم تجربه بدي از تزريق پني سيلين در کودکي دارند از اين رو در دوران بزرگسالي تمايلي به تزريق پني سيلين ندارند.
گاهي نيز، مردم عوارض شناخته شده پني سيلين را با حساسيت اشتباه مي گيرند. پزشکان مجبورند به اين افراد پس از انجام يک عمل جراحي، به عنوان جايگزين يک آنتي بيوتيک ديگر و گاهي کم موثرتر تجويز کنند. علاوه بر آن، پزشکان هنگام انتخاب آنتي بيوتيک، قدرت انتخاب کمتري دارند.
پني سيلين، عفونت هاي متعددي از جمله عفونت پوست، سينه و دستگاه ادراري را درمان مي کند. با اين حال سازمان بهداشت جهاني (WHO) نسبت به بحران مقاومت به آنتي بيوتيک که بدتر از اپيدمي ايدز است، هشدار داده است.
اما عوارض جانبي پني سيلين
پني سيلين به شکل کپسول، پودر محلول، شربت و قرص مصرف مي شود.
به نقل از سايت «WebMD» پني سيلين عوارض ناخواسته اي نيز ايجاد مي کند که نياز به توجه پزشکي دارد. در صورت ابتلا به اين عوارض مصرف پني سيلين را قطع کنيد و بلافاصله به پزشک مراجعه کنيد.
* تنفس سريع و غيرمنظم *تب
درد مفصل * سبکي سر يا غش کردن ناگهاني
پف کردن يا ورم دور صورت
پوست قرمز و فلس مانند * تنگي نفس
جوش هاي پوستي، کهير، خارش
* گرفتگي عضلات و درد شديد معده يا شکم
حساس شدن شکم *تشنج
* کاهش ميزان ادرار
اسهال شديد گاهي همراه با خون
افسردگي روحي * حالت تهوع و استفراغ
* درد در محل آمپول
* گلو درد و تب
* خون ريزي و کبودي غيرعادي * زردي پوست يا چشم
* اضطراب * ترس از مرگ قريب الوقوع
* احساس ديدن اشيا يا شنيدن صداهايي که وجود ندارد
عوارض شايع
* اسهال خفيف
سردرد * دهان درد يا زبان
ترشح و خارش مهبلي
* ايجاد لکه هاي سفيد در دهان يا زبان
خراسان