کد خبر: ۳۹۵۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 05
شفاآنلاین-دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره چشم پزشکی ایران؛ گرانی داروها و عدم پوشش بیمه ای را مهمترین مشکل بیماران چشمی کشور عنوان کرد و گفت: این داروها چون وارداتی هستند و تولیدشان را در داخل کشور نداریم بیمه به آنها تعلق نمی‌گیرد.
به گزارش شفا آنلاین،مسعود سهیلیان با اشاره به مشکلاتی که بیماران چشمی در تهیه داروهای جدید دارند، اظهار داشت: از بین تعداد زیاد داروهای جدیدی که در زمینه درمان مشکلات شبکیه در دنیا تولید شده است، فقط یک قلم آن که از بقیه ارزان‌تر است که در ایران استفاده می‌شود.

دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران و فوق تخصص شبکیه درباره پیشرفت‌هایی که علم پزشکی در این زمینه کرده است، افزود: پیشرفت‌ها بیشتر در زمینه دارو و تزریقاتی است که برای چشم انجام  شده است.

وی گفت: پیشرفت‌هایی هم در زمینه دستگاه‌های تشخیصی صورت گرفته است. متاسفانه مشکلی که در کشور ما وجود دارد بالا بودن هزینه داروها است که عموماً بیماران از عهده آن بر نمی‌آیند. از بین این داروهای جدید فقط یک نمونه آن است که برای بیماران بکار می‌رود و اقلام دیگر آن به علت قیمت خیلی بالا نتوانستند در دسترس بیماران قرار بگیرد.

سهیلیان عنوان کرد: این داروها در بهبود بسیاری از بیماری‌ها یاری دهنده بوده است و روز به روز که می‌گذرد آثار این پیشرفت‌ها در درمان بیماری‌ها بیشتر نمایان می‌شود.

این فوق تخصص شبکیه در مورد کاربرد این داروهای جدید گفت: در درمان عوارض چشمی بیماری دیابت، بیماری‌های شبکیه ناشی از تغییر سن و بیماری‌های عروقی شبکیه بسیار موثر بوده است. این داروها چون وارداتی هستند و تولیدشان را در داخل کشور نداریم بیمه به آنها تعلق نمی‌گیرد و هزینه‌های بالا بیماران را از مصرف آن محروم می‌کند. فقط یک نمونه ارزان تر وجود دارد که مصرف آن رایج است.

سهیلیان درباره دیگر دستاوردهای فناوری در علم چشم پزشکی افزود: دستگاه‌های جدیدی در زمینه عکسبرادری از شبکیه تولید شده  است که این دستگاه‌ها قادر به تهیه عکس مقطعی و عمیق از بافت شبکیه و کوروئید هستند و حتی انجام آنژیوگرافی را بدون تزریق ماده حاجب امکان پذیر می‌کند.

وی در ادامه درباره مباحثی که قرار است در این دوره از کنگره بحث شود، گفت: علاوه بر برنامه‌های علمی؛ برنامه‌های جانبی دیگری با عنوان  business meeting داریم که به مسائل گوناگون تجاری و حرفه ای چشم پزشکی می‌پردازد و برنامه دیگری در زمینه استفاده از تلفن همراه (Smartphone)در درمان و پیگیری و حتی تشخیص بیماری‌های چشمی برگزار می‌شود. یک برنامه هم در زمینه روش‌های تحقیق در چشم پزشکی و یک برنامه هم در زمینه آموزش چشم پزشکی در برنامه های کنگره امسال گنجانده شده است. علاوه بر این جشنواره فیلم و عکس نیز از دیگر برنامه‌های جانبی این کنگره است.

سهیلیان در پایان خاطرنشان کرد: بیست و چهارمین دوره از کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران یک روز فوق تخصصی خواهد داشت که در آن 22 سمپوزیوم در زمینه‌های مختلف فوق تخصصی چشم پزشکی برگزار می‌شود. در سایر روزهای کنگره نیز 91 سمپوزیوم و کارگاه با حضور 29 مهمان از کشورهای آمریکا، سوئیس، فرانسه، آلمان، هلند، سنگاپور، امارات و کویت برگزار خواهد شد. همچنین آکادمی چشم پزشکی آمریکا و International Council of Ophthalmology  هر کدام  نیز یک سمپوزیوم قبل از کنگره برگزار خواهند کرد.

به گزارش انجمن چشم پزشکی ایران، بیست و چهارمین دوره از کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران به همت انجمن چشم پزشکی ایران و با همکاری گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مشارکت همکاران چشم پزشک داخل و خارج از کشور10 تا 13 آذر93 در سالن همایشهای رازی برگزار می‌شود. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.irso.org و یا با شماره تلفن 66919061 تماس حاصل کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: