شفا آنلاین:فلفل دلمهای رنگی و پیاز قرمز را جایگزین کنید چرا که هر اندازه که رنگدانه بیشتر باشد حاوی آنتی اکسیدان بیشتری خواهد بود.
به گزارش شفا آنلاین-دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در
خصوص اینکه چگونه پوستی شاداب و سالم داشته باشیم، اظهار داشت: به طور کلی
بهترین خوراکیها که موثر در شادابی و سلامت پوست هستند، شامل خوراکیهایی
است که دارای آنتیاکسیدان باشند.
گفتنی است که آووکادو منبع غنی از آنتی اکسیدان است و به دلیل نوع چربی که داراست در حفظ سلامت پوست نقش بسزایی را ایفا میکند.
این
متخصص تغذیه در همین خصوص گفت: از آنجایی که ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3
است، علاوه بر اینکه ساختار سلولی پوست را به نوعی تغییر میدهد بلکه موجب
شادابی پوست میشود.
فرحبخش به مصرف سبزیجات و
به خصوص سبزیجات رنگی تاکید کرد و گفت: فلفل دلمهای رنگی و یا پیاز قرمز
را جایگزین کنید چرا که هر اندازه که رنگدانه بیشتر باشد حاوی آنتی اکسیدان
بیشتری بوده و ضد سرطان و پیری پوست خواهد بود.
وی افزود: انگور قرمز به دلیل وجود رنگدانههای خاص موجود در پوست خود به مراتب از انگورهای سفید و سبز بهتر است.