کد خبر: ۳۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۳ - 2014October 31
شفا آنلاين-خرمالو، میوه‌ای است که می‌توان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.

به گزارششفا آنلاين، با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا می‌کند و مزه تلخ آن از بین می‌رود.

 
خواص:
کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است.
 
ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت می‌کند.
 
ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکال‌های آزاد مقاوم می‌کند.
 
خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیش‌گیری می‌کند و باعث کاهش تعریق می‌شود و خون‌ریزی را کند یا متوقف می‌کند.
 
پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت می‌کند.
 
این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است.
 
ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: