شفا آنلاین:میوه کیوی شاید در نظر خیلی افراد آلرژیزا باشد و کمتر مورد استفاده قرار گیرد ولی خاصیت لایهبرداری این میوه بسیار عجیب است.
به گزارش شفا آنلاین-دکتر علی شهیدای زندی متخصص طب سنتی گفت: میوه کیوی دارای خاصیت لایهبرداری قوی بوده علاوه بر اینکه حاوی
ویتامین C بسیار زیادی است که میتواند به صورت موضعی جذب شود و همچنین
خاصیت آنتی اکسیدانی برای کیوی هم ثابت شده است. دکتر شهیدی زندی
ادامه داد: یکی از عوامل پیشگیری کننده از سرطان شدن پوست به خصوص در جای
باقی مانده از زخمها یا اصطلاحا اسکار زخم، استفاده از عصاره کیوی به صورت
موضعی است. ضمن اینکه برای بهبودی بهتر زخم و عدم ایجاد اسکار در پوست هم میتوان از این عصاره معجزهگر استفاده کرد. وی
ضمن اینکه بروز مشکلات ویروسی پوست را زمینهساز سرطانیشده پوست دانست
گفت: تماس با آفتاب یا به صورت خود بخودی در جایگاهی که پوست درگیری ویروسی
داشته پوست را مستعد سرطانی شدن میکند و در عصاره کیوی انتی اکسیدان قوی
برای حفاظت از پوست و تامین ویتامین c پوست وجود دارد.