وی با عنوان این مطلب که در دانمارک به عنوان کشوری پیشرفته در بحث سلامت تغذیه 30 سال طول کشید که کاهش مصرف نمک در تولید محصولات غذایی را انجام دهند، افزود: از سال گذشته کمیته و کارگروه تخصصی به منظور بررسی وضعیت محصولات غذایی تشکیل شد که یک ماه پیش جمع بندی این کارگروه به معاونت بهداشتی و سازمان غذا و دارو ارائه گردید.
حاجی فرجی ادامه داد: هدف این کمیته تخصصی، کاهش چربی، شکر و نمک در تولید محصولات غذایی است.
وی با اشاره به تعامل و همکاری که وزارت بهداشت و صنایع غذایی در ارتباط با این موضوع دارند، گفت: ما این آمادگی را داریم که با صنایع غذایی برای جایگزین مواد آسیب رسان به سلامت، همکاری کنیم.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ایران با اعلام اینکه در حال حاضر تنها 2 تا 5 درصد روغن مصرفی کشور در داخل تولید می شود و مابقی آن وارداتی است، تاکید کرد: باید برای کشت دانه های روغنی، بیشتر توجه کنیم.
حاجی فرجی در ادامه با عنوان این
مطلب که 55 تا 70 درصد افراد جامعه دچار اضافه وزن و چاقی هستند و این خطر
بزرگی برای سلامت کشور است، افزود: دومین عامل مرگ و میر در کشور،
بیماریهای غیرواگیر هستند.