وی افزود: برگزاری چنین همایشهایی در درجه اول باعث میشود از تحقیقات و دستاوردهای نوین دنیا در تشخیص بیماری و درمان بهره بریم و از آن در برنامههای علمی، آموزشی و پژوهشی داخل کشور استفاده کنیم.
دبیرعلمی کنگره تازههای پوست درخصوص جایگاه کشورمان در دنیا بیان کرد: خوشبختانه در 10 سال اخیر در علوم پزشکی رشد چشمگیری داشتیم تا جایی که بیشترین افزایش تعداد مقالات پزشکی را در دنیا داشتهایم. رشته درماتولوژی نیز در این روند نقش داشته است.
فیروز، کمبود بودجه پژوهش را یکی از چالشهای این حوزه دانست و گفت: متاسفانه در چند سال اخیر بودجههای پژوهشی دچار مشکل شده است. ضمن اینکه ورود غیرمتخصصان به حوزه درمانی پوست خصوصا زیبایی از دیگر چالشهای ما به شمار میرود.
وی افزود: متاسفانه امروزه بسیاری از افراد سودجو با تبلیغات دروغین خصوصا در بحث زیبایی پوست دکان باز کردهاند و خودسرانه بدون داشتن تخصص در زمینه پوست اقدامات درمانی انجام میدهند، این افراد صدمات جبرانناپذیری را به سلامت افراد وارد کردهاند.
فیروز ادامه داد: پوست وسیعترین عضو بدن است که بسیار حساس بوده و ساختمان بسیار پیچیدهای دارد و دارای سلولهای مختلف است. کسی باید در حوزه درمانی پوست وارد شود که به ساختار این عضو از بدن آشنایی کامل داشته باشد و در این راستا تخصص لازم را کسب کرده باشد.
وی درخصوص تبلیغات شبکههای ماهوارهای مبنی بر معرفی انواع کرم، ماسک و دیگر موارد برای درمان ضایعات پوستی تصریح کرد: به افراد توصیه میشود برای درمان هر ضایعه پوستی به متخصص آن مراجعه کنند. متاسفانه مشکلی که در این زمینه در کشور ما وجود دارد این است که کنترلهای قوی در این خصوص وجود ندارد تا جایی که بحث دخالت افراد ناوارد در حیطه پوست و زیبایی به یکی از چالشهای بزرگ تبدیل شده است. این در حالیست که بحث زیبایی نیز پایههای علمی برای خود دارد.
کنگره بینالمللی پوست زیبایی و لیزر 7 تا 9 آبان در هتل المپیک تهران برگزار میشود.