وی افزود: نظام سلامت بار این خشونت ها را تحمل می کند و نباید اجازه دهیم این اتفاقات بیافتد زیرا زیبنده ملت ما نیست.
وزیر بهداشت با بیان اینکه مشکل حوزه درمان بی ارتباط با ترویج خشونت نیست، گفت: اکنون چهل هزار تخت بستری بیماران روانی در کشور کم داریم که این مساله به آن معنا است که این افراد (مبتلایان به اختلالات روان) در خانه و خیابان ها هستند و امیدواریم مجلس شورای اسلامی اعتبارات ویژه ای در این زمینه در نظر بگیرند.
هاشمی افزود: دو درصد مردم جامعه زمینه ابتلا به اسکیزوفرنی(نوعی بیماری روانی) را دارند که این مساله به مثابه کوه یخی است که بخش عمده ای از مشکلات آن مشاهده نمی شود.
عضو کابینه دولت یازدهم گفت: مبتلایان به اختلالات روان باید در مراکز ویژه ای نگهداری شوند البته شاید عاملان اسیدپاشی از این دسته افراد نباشند، اما اکنون فرصت مناسبی برای اعلام این مشکل در جامعه است.
وزیر بهداشت افزود: اظهار نظر درباره عاملان اسیدپاشی بر عهده وزارت کشور و قوه قضاییه است و وزارت بهداشت موظف است مراقبت کند که کوتاهی در امر درمان صورت نگیرد.
وی گفت: بیماران قربانی اسیدپاشی زیادی داشته ام و درمان چشم اینگونه بیماران خیلی سخت است زیرا نیازمند جراحی های مکرر بوده و نتیجه آن ضعیف است.
هاشمی در مورد چشمان سهیلا جورکش دختر قربانی اسیدپاشی، گفت: چشم راست او بطور جدی آسیب دیده و چشم چپ وی نیز 50 درصد آسیب دیده است.
وزیر بهداشت افزود: در سوختگی های شیمیایی بویژه با اسید، نکته مهم و حیاتی همان شست وشوی فراوان با آب در لحظات اولیه است.
وی گفت: لباس فرد مصدوم باید کنده شده و با آب زیاد شست وشو داده شود، اگر این مساله رعایت می شد، خیلی از مشکلات کنونی برای قربانی اسیدپاشی اتفاق نمی افتاد.
هاشمی افزود: اکنون دو چشم سهیلا جورکش قربانی اسیدپاشی عمل شده و البته کار درمانی او بسیار طولانی است که امیدواریم با موفقیت به پایان برسد.
عضو دولت تدبیر و امید گفت: تامین هزینه های درمانی قربانی اسیدپاشی حداقل کاری است که دولت می تواند انجام دهد، اما مهمتر از آن اقدامات پیشگیری و داشتن قوانین و مقررات موثر در این زمینه است، زیرا خشونت آسیب های جدی به جامعه وارد می کند.
هاشمی از مسئولان خواست سریعا عاملان اسیدپاشی را شناسایی کنند.
وزیر بهداشت افزود: هرچند روی قصاص این فرد تاکید می شود، اما مساله پیشگیری مهمتر از آن است.