دکتر محمدعلی نیلفروش زاده- فوق تخصص پوست، مو وزیبایی- در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهار داشت: البته ترشح چربی از غدد چربی پوست ربطی به سطح چربی خون ندارد.
رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی تصریح کرد: موهای چرب پس از استحمام و شست و شو تا چند ساعت وضعیت عادی دارند ولی مدتی پس از آن موها به هم می چسبند و در نگاه برق می زنند البته پس از گذشت مدتی و تجمع رسوبات چرب روی آن حالت مات و کدر پیدا می کند.
وی افزود: برخی داروها مثل سایمتیدین و متیل دو پا ممکن است حالتی شبیه به چربی پوست سر همراه با شوره و خارش ایجاد کند و در بعضی موارد چربی زیاد پوست سر می تواند همراه با اختلالات غدد داخلی مثل فعالیت زیاد غدد فوق کلیوی و یا مشکلات تخمدان باشد.
وی با اشاره به این که چربی موی سر درمان اساسی ندارد به شفا آنلاین گفت: البته در بسیاری از افراد با گذشت زمان مشکل خود به خود برطرف می شود اما افراد دارای موهای چرب دفعات شست و شوی سر را با استفاده از شامپوهای مخصوص موهای چرب نیز باید افزایش دهند.
وی تأکید کرد: در موارد شدید استفاده از شامپوهای درمانی مثل سلینوم سولفاید یا کتوکونازول و ... طبق نظر پزشک ضروری به نظر می رسد.
آیا استفاده هر روز از شامپو به دنبال استحمام روزانه برای مو مضر است؟
وی به این سوال پاسخ داد: در صورت استفاده از شامپوهای مناسب که منجر به خشکی و آسیب مو نشود اشکالی ندارد.
نیلفروش زاده توصیه کرد: برای نگهداری از موی چرب بهتر است ازشامپوهای مخصوص موی چرب استفاده شود و برای افزایش تاثیر پاک کنندگی شامپو باید به مدت 1 تا 3 دقیقهکف ماندگارایجاد و سپس با آب 40 تا 45 درجه سانتیگراد آبکشی کرد.