در طب سنتي يكي از علل فراموشي، سردي مغز محسوب ميشود كه به همينخاطر توصيه طب سنتي علاوه بر گرم نگه داشتن سر و استفاده از كلاههاي پشمي اجتناب و پرهيز از مصرف خوراكهايي با طبع سرد است.
مصرف ارده با شيره انگور و خرما بهعنوان يك خوردني بسيار مقوي با طبع گرم در وعده صبحانه ازجمله توصيههاي طب سنتي براي پيشگيري از آلزايمر است. توصيه ميشود بهمدت 4 تا 8 ماه در هفته 5 مرتبه از اين مخلوط گرم و مقوي استفاده شود.
مصرف روزانه و جويدن مغزهاي خام گردو، پسته و فندق و بادام درختي بهعنوان تنقلات روزانه علاوه بر جلوگيري از افزايش كلسترول در اين زمينه نيز توصيه شده است.
خوردن فسنجاني كه از تركيب مساوي بادام و گردو تهيه شود هفتهاي 3مرتبه و خوردن روزانه 40عدد مويز نيز از ديگر پيشنهادهاي طب سنتي در مقابله با آلزايمر است.
از ديگر توصيههاي طب سنتي در اين زمينه استشمام مداوم عطرهاي گرم مانند عطر ياس و نرگس و همينطور گلاب اصل است.
مصرف روزانه 2 استكان شربت عسل نيز مؤثر تشخيص داده ميشود.