وی با اشاره به اینکه کمبود ویتامین D در کودکان 15 تا 23 ماهه در سال 91 در مقایسه با سال 80، افزایش شدید، معنادار و نگران کننده ای داشته است، یادآور شد: گزارش وضعیت کمبود ویتامین D در کودکان 6 ساله در سال 91 نیز نگران کننده است.
سیاری، غنی سازی آرد با ویتامین D را از دیگر اقداماتی برشمرد که برای رساندن این ویتامین به اقشار جامعه باید مورد اجرا گذاشته شود.
وی گفت: غنی سازی شیر با ویتامین D نیز از دیگر راهکارهایی است که می تواند، بخشی از ویتامین مورد نیاز را در افرادی که به کمبود این ویتامین دچار هستند، جبران کند.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت تصریح کرد: هرچند روند وضعیت ریز مغذی ها طی 10 سال اخیر در کودکان نشان داد که کم خونی کودکان در گروههای سنی 15 تا 23 ماهه و 6 ساله به طور قابل توجهی کاهش یافته است، اما هنوز در مناطق جنوب و جنوب شرقی کشور شیوع کم خونی در کودکان بالاست.
وی با اشاره به اینکه سوءتغذیه یکی از مشکلات تغذیه ای شایع در کودکان زیر پنج سال است، یادآور شد: پیامدهای نامطلوب سوء تغذیه کودکان از جمله اختلال در رشد و تکامل مغزی، جسمی، افزایش هزینه های درمانی و مراقبتهای پزشکی، افت تحصیلی و تحمیل هزینه های سنگین به آموزش و پرورش کشور و از دست دادن روزهای کاری توسط والدین است که بار سنگین مالی بر اقتصاد جامعه در بخشهای دولتی و خصوصی و نیز هزینه های اجتماعی بالا بر خانواده ها وارد می سازد.
بیست و ششمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و دوازدهمین همایش ملی پرستاری کودکان تا 28 مهر ماه در مرکز طبی کودکان برگزار می شود.