شفا آنلاین:براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد پروتئینی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش میدهد.
به گزارش شفا آنلاین-رضا کرمی ابرده متخصص قلب و عروق گفت:
بیماریهای قلبی و عروقی به طور عمده ناشی از عواملی نظیر عوامل غذایی و
رفتاری است و با توجه به اینکه الگوهای رفتاری و غذایی در بین مردم چندان
مناسب نیست، شیوع این بیماریها روز به روز در حال افزایش است.
وی افزود: ورزش منظم و روزانه،پیاده روی، پرهیز از خوردن غذاهای چرب و نمک زیاد و جلوگیری از بالا رفتن فشار خون، از جمله راههای کاهش خطر بیماریهای قلبی به ویژه سکته قلبی است.
کرمی
ابرده تاکید کرد: براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد
پروتئینی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش
میدهد.
وی یادآور شد: در واقع مواد پروتئینی حاوی اسیدهای آمینهای هستند که میتوانند بر سیستم قلبی و عروقی تأثیر مثبت بگذارند.
کرمی
ابرده گفت: البته مصرف بسیار زیاد مواد پروتئینی در مواردی میتواند موجب
کاهش آمینواسیدهایی نظیر سیستئین شده و از این طریق خطر بیماریهای قلبی را
کاهش دهد.