کد خبر: ۳۷۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 17
شفا آنلاین:براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد پروتئینی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش می‌دهد.
به گزارش شفا آنلاین-رضا کرمی ابرده متخصص قلب و عروق گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی به طور عمده ناشی از عواملی نظیر عوامل غذایی و رفتاری است و با توجه به اینکه الگوهای رفتاری و غذایی در بین مردم چندان مناسب نیست، شیوع این بیماری‌ها روز به روز در حال افزایش است. 

وی افزود: ورزش منظم و روزانه،پیاده روی، پرهیز از خوردن غذاهای چرب و نمک زیاد و جلوگیری از بالا رفتن فشار خون، از جمله راه‌های کاهش خطر بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی است. 

کرمی ابرده تاکید کرد: براساس تحقیقات انجام شده مصرف متعادل و حتی زیاد مواد پروتئینی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی را کاهش می‌دهد. 

وی یادآور شد: در واقع مواد پروتئینی حاوی اسیدهای آمینه‌ای هستند که می‌توانند بر سیستم قلبی و عروقی تأثیر مثبت بگذارند. 

کرمی ابرده گفت: البته مصرف بسیار زیاد مواد پروتئینی در مواردی می‌تواند موجب کاهش آمینواسیدهایی نظیر سیستئین شده و از این طریق خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
برچسب ها: قلب ، عروق ، پروتئین ، متخصص
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: