کد خبر: ۳۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 07
شفا آنلاين-معمولا ممنوعيت خوراکي براي همراه کردن مواد غذايي ديگر با پنير در طب سنتي مطرح نيست اما خوردن پنير مي‌تواند باعث تحريک و تشديد برخي بيماري‌ها مانند صرع و سردرد شود.
به گزارش شفا آنلاين،به گفته دکتر غلامرضا کردافشاري،استاد دانشکده طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران ،به‌طور کلي، شير و ساير محصولات لبني پاستوريزه طي فرآيند توليد، حجم بالايي از چربي خود را از دست مي‌دهند و گاهي افزودني‌ها و نگهدارنده‌هاي مختلفي هم به آنها اضافه مي‌شود. از اين رو، معمولا طبع بيشتر لبنيات، سرد و تر است و مصرف آنها مي‌تواند برخي مشکلات گوارشي مانند نفخ يا کوليت را به دنبال داشته باشد.

پنيرها دو نوع تازه و کهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنيرهاي کهنه، طبع گرم و خشکي دارند. با اين حال براي هر دوي اين پنيرها، مصلح‌هاي يکساني در طب سنتي در نظر گرفته شده است. بهترين مصلح پنير که از گذشته تاکنون بيشتر ما عادت به مصرف آن داريم، گردو است اما مي‌توان از سبزي‌هاي معطر، آويشن، نعناع خشک و حتي عسل هم به‌عنوان تعديل‌کننده طبع انواع پنير استفاده کرد.

معمولا ممنوعيت خوراکي براي همراه کردن مواد غذايي ديگر با پنير در طب سنتي مطرح نيست اما خوردن پنير مي‌تواند باعث تحريک و تشديد برخي بيماري‌ها مانند صرع و سردرد شود. از اين رو، افراد مبتلا به اين بيماري‌ها بايد درباره مصرف، نوع و ميزان استفاده از پنير با پزشک خود مشورت کنند.




سلامت



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: