کد خبر: ۳۶۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 03
شفاآنلاین-برای بهبود اسهال، مصرف داروهای قابض یا غذاهایی که اثر قابض دارند، توصیه نمی‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،بیماری‌های اسهالی و در كل، بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش باعث ایجاد اختلال در جذب چربی‌های بدن می‌شوند. به همین دلیل بهتر است هنگام اسهال غذاهای کم‌چرب که راحت‌تر هم هضم می‌شوند، بخورید. خوردن کته با ماست و شوید باعث تشدید اسهال نمی‌شود اما کمک چندانی هم به رفع آن نمی‌کند. البته اگر می‌خواهید هنگام ابتلا به اسهال، غذایی مانند کته و ماست بخورید، داخل کته روغن نریزید یا از ماست‌های کم‌چرب استفاده کنید. اگر بتوانید ماست بدون چربی هم بخورید که خیلی خوب است. به طور کلی، میکروب‌های مفیدی که در ماست وجود دارند، می‌توانند روند بهبود بیماری اسهال را تسریع و تسهیل کنند در حالی که خوردن ماست‌های پرچرب در زمان ابتلا به اسهال، باعث طولانی‌تر شدن مدت زمان بیماری می‌شود.

باید توجه داشت که برای بهبود اسهال، مصرف داروهای قابض یا غذاهایی که اثر قابض دارند، توصیه نمی‌شود چون اگر اسهال عفونی باشد، اثر قابض این مواد باعث رفع اسهال و افزایش خطر تشدید علایم عفونی در بیمار می‌شود. به همین دلیل وقتی فردی با مشکل اسهال مراجعه می‌کند، به دنبال پیشنهاد راهی هستیم که علایم و بیماری را بدتر و تشدید نکند. به همین دلیل به چنین بیمارانی مصرف داروها یا غذاهایی که خیلی سریع اسهال را بند بیاورند، پیشنهاد نمی‌کنیم. این نكته می‌تواند زنگ خطری باشد برای افرادی که هنگام ابتلا به اسهال به صورت خودسرانه اقدام به مصرف داروهای قابض می‌کنند و نمی‌دانند با این کار، خطر ماندگاری عفونت در بدن یا تشدید علایم عفونی را در بدنشان افزایش می‌دهند.

در نهایت باید به این نکته هم اشاره کنم که ابتلا به اسهال با دفع حجم زیادی از آب و الکترولیت‌های بدن همراه است پس در صورت ابتلا به این بیماری مصرف آب، آبمیوه و مایعات فراوان را فراموش نکنید تا بدنتان دچار کم‌آبی نشود.
برچسب ها: کته ، ماست ، اسهال ، بیمار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: