وی با تاکید به اینکه، برای رعایت اصول بهداشتی مردم ذبح دامهای خود را خارج از کوچه و خیابان و در مکانهای تعبیه شده زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور انجام دهند، افزود: امسال بیش از 526 ناظر شرعی نیز بر رعایت ذبح اسلامی نظارت خواهند داشت.
وی در خصوص فعالیتهای سازمان دامپزشکی در روز عید قربان اظهار داشت: تمامی کشتارگاههای دام مناسب در آن روز از ساعت 6 صبح تا بعدازظهر باز هستند و اکیپهای بازرس بهداشتی - دامپزشکی و نمایندگان ذبح شرعی در آنجا حضور دارند.
خلج افزود: توصیه ما به مردم این است که دامها را در کشتارگاههای مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور قربانی کنند و در صورتی که این امکان برای آنها وجود ندارد، در مناطقی از شهر که قبلاً مشخص شده دام را ذبح کنند.
وی افزود: اکیپهای نظارتی همچون سال قبل در آماده باش هستند و 904 اکیپ ثابت، یکهزار و 893 اکیپ نظارتی سیار، یکهزار و 70 دامپزشک، یکهزار و 696 بازرس بهداشت گوشت در سراسر کشور فعالند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: نیمی از عوامل بیماریزا در انسان از فرآوردههای خام دامی است بنابراین باید یک نگاه عمیقتر به فعالیتهای دامپزشکی شود و در عرصه پزشکی و دامپزشکی یک نگاه واحد در راستای تأمین بهداشت وجود داشته باشد.
سازمان دامپزشکی برای رعایت نکات بهداشتی، فروش دام در واحدهای صنفی را ممنوع کرده و مکانهای ثابت عرضه دام در روز عید قربان را احمدآباد مستوفی، منطقه خاوران و منطقه حکیمیه اعلام کرد. همچنین در استانها نیز مراکز معتبر عرضه دام از طریق دامپزشکی استانها مشخص شده است.