به گزارش شفا آنلاین،دکتر جواد فیض با اشاره به اینکه کمتحرکی فیزیکی کودکان از عوامل خطرساز در بروز بیماریهای قلبی است، گفت: کودکانی که ورزش نمیکنند، بیشتر در معرض خطر بیماریهای قلبی هستند؛ چراکه کمتحرکی باعث افزایش عوامل خطرساز دیگر مانند کلسترول بالا، فشارخون بالا، چاقی و دیابت در بزرگسالی میشود.
وی با بیان اینکه کودکان فعال در بزرگسالی نیز افرادی فعال و پرتحرک هستند، گفت: ورزش مرتب و مداوم باعث کنترل وزن میشود و از چاقی کودکان جلوگیری میکند. بنابراین خطر بروز بیماری قلبی و دیابت نیز در آنها کمتر میشود.
فیض ورزش دوران کودکی را عامل تقویت استخوانها عنوان کرد و گفت: رشد بهتر استخوانها و کاهش میزان شکنندگی آنها در بزرگسالی با انجام ورزش روزانه تامین میشود. ورزش باعث افزایش حس اعتماد به نفس بیشتر میشود. در ضمن به فرزندتان کمک میکند تا حس بهتری از نظر جسمی و روانی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه کودکان پنج ساله و بزرگتر از آن باید روزانه 30 دقیقه ورزش کنند، گفت: اگر نمیدانید که کودکتان به اندازه کافی تحرک دارد یا خیر، فعالیتهای غیرتحرکی او مانند تماشای تلویزیون را بررسی کنید. کودک در طول روز نباید بیش از دو ساعت در مقابل تلویزیون بنشیند. کودکان باید در طول هفته به انجام ورزشهایی مانند دوچرخهسواری، اسکیت، فوتبال و سایر بازیها بپردازند.
وی گفت: کودکانی که از این ورزشها لذت میبرند، به اندازه کافی تحرک دارند. والدین میتوانند از پزشک و متخصص مربوطه کمک بگیرید تا متناسب با وزن، سن و تواناییهای فرزندشان، وی را به ورزش و تحرک تشویق کند.