وی با اشاره به اینکه در روش فوق بخشی از روده کوچک به شکل کروی در آمده، جایگزین مثانه فرد می شود، افزود: در این شیوه که هم برای زنان و هم مردان مبتلا به سرطان مثانه کاربرد دارد در موارد خاصی می توان با حفظ پروستات و مجاری نطفه در آقایان مبتلا به سرطان، مثانه جدید را روی پروستات قرار داد.
رییس انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران گفت: در این شیوه نه تنها امکان ادرار از طریق مجرای طبیعی برای فرد وجود دارد که امکان فعالیت های جنسی و قابلیت فرزند آوری نیز در وی حفظ می شود.
وی یاد آور شد: این تحقیق که در ایران انجام شده در نشریه " آسیایی کنترل و محافظت از سرطان" در فوریه 2014 به چاپ رسیده است. در این نشریه همچنین عنوان شده، میزان سرطان مثانه از 5/1 در صد هزار به 1/2 درصد هزار طی سال های 2003 تا 2009 افزایش یافته که این آمار نشان از رشد 30 درصدی سرطان مثانه در کشور دارد.
دکتر بصیری افزود: با توجه به اینکه سرطان ها، سومین علت مرگ و میر در کشور هستند و در میان سرطان های دستگاه های ادراری، سرطان مثانه، شایع ترین سرطان به شمار می رود، هدف از ابداع این روش جدید، بازگشت فرد مبتلا به سرطان به یک زندگی عادی با حفظ کیفیت زندگی است.
وی گفت: در هفتمین کنگره انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران در مورد جزییات این روش و دیگر شیوه های نوین جراحی که به کمک اندویورولوژی و بدون جراحی باز انجام می شود، مباحثی ارایه خواهد شد.
رییس انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران ادامه داد: در این کنگره، روش های جراحی در زمینه غده آدرنال (فوق کلیوی)، جراحی کلیه شامل جراحی سرطان های کلیه، جراحی آندوسکوپیک سنگ کلیه و جراحی آندوسکوپیک و لاپاراسکوپیک برای اختلالات مادرزاری دستگاه ادراری که شایع ترین آن تنگی محل اتصال لگنچه به حالب (میزنای) است، جراحی سنگ ها،تومورها و سرطان های حالب و جراحی های مثانه و پروستات نیز ارایه می شود.