به گزارش شفا آنلاین:فاطمه محمدبیگی با بیان اینکه طب سنتی سالها است در کشور ما وجود دارد و به قطع میتوان گفت که طب ایرانی به عنوان یکی از پرچمداران حفظ سلامتی مردم و میراثی گرانبها است، افزود: ما در مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، فراکسیون طب سنتی را ایجاد کردیم.
نایب رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: سعی کرده ایم در مجلس به عنوان حامی طب سنتی بندهای سیاستهای کلی سلامت کشور که دو بند از آن از سوی مقام معظم رهبری اختصاص به ترویج و توسعه طب سنتی در ساختار بهداشت و درمان کشور داشت را به قوانینی تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا ردیف مستقل بودجه و اعتبار برای طب سنتی در وزارت بهداشت در نظر گرفتیم و ارتقای ساختار اداری، آموزشی، بهداشتی و درمانی طب سنتی را به وزارت بهداشت تکلیف کردیم، برای سه خدمت طب سنتی نیز سیاست گذاری پوشش بیمهای ایجاد کردیم تا بیماران و مراجعین در دریافت خدمات طب سنتی از خدمات بیمهای استفاده کنند، همچنین از وزارت بهداشت خواستیم به عنوان تکالیف خود در جوانی جمعیت، در درمان ناباروری از کلینیکهای ویژه طب سنتی استفاده ویژه کند. همچنین تهیه فهرست داروهای گیاهی و گیاهان دارویی را به وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی تکلیف کردیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه امروز ایران جزو چهار کشور برتر جهان در تولید علم طب سنتی به شمار میرود، تصریح کرد: یکی از اقتصادهای مهم در دنیا اقتصاد دارویی است و باید از ظرفیت داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای درآمدزایی استفاده کنیم زیرا ایران یکی از کشورهایی است که اقلیمهای بسیار متنوع را دارد و میتواند با بزرگترین کشورها در این زمینه رقابت کند.
وی افزود: امروز در دنیا باید بتوانیم با ارتقای اقتصاد سلامت، سطح سلامت مردم را ارتقا دهیم و هزینه سلامت را پایین بیاوریم که این فرآیند از طریق احیای سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم امکانپذیر است.
محمدبیگی تاکید کرد: تلاش ما این است که در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تأسیس کمیته طب سنتی و قانونگذاریهای جدید بتوانیم فاصله بین زندگی مردم با طب سنتی را کاهش دهیم.