شفا آنلاین:عمومی>دنیای غذاهای ژاپنی بسیار متنوع است و میتوان از آنها بهعنوان گل سرسبد غذاهای آسیای شرقی نام برد. اغلب این غذاها با مواد غذایی تازه و تحت آداب و رسومی خاص طبخ و سرو میشوند. غذاهای ژاپنی علاوه بر طعم خاص و منحصربهفرد، برای سلامتی نیز بسیار مفید هستند؛ بهطوری که بسیاری دلیل نشاط، سلامتی و طول عمر ژاپنیها را خوردن این غذاهای مقوی و مغذی میدانند.
به گزارش شفا آنلاین به نقل از گردشگرانی که به کشور ژاپن سفر کردهاند، پیادهروی در خیابانهای این کشور بدون خوردن غذاهای خیابانی یا رستورانی آن، مانند قدم زدن در موزه لوور پاریس با چشمبند است. درخصوص غذاهای ژاپنی گزینههای بسیار زیاد و خوشمزهای وجود دارد که انتخاب از میان آنها را کمی سخت میکند؛ در این نوشتار چند مورد از معروفترین غذاهای ژاپنی آمده است؛ اگر شما نیز به این موضوع علاقهمند هستید، ما را همراهی کنید.
«سوشی و ساشیمی» (Sushi and sashimi)؛
«شابو شابو» (Shabu-shabu)؛
«اونیگیری» (Onigiri)؛
«تونکاتسو» (Tonkatsu)؛
«گوشت گاو واگیو» (Wagyu beef)؛
«تاکویاکی» (Takoyaki)؛
«برنج کاری» (Japanese curry)؛
«اوکونومیاکی» (Okonomiyaki)؛
«کارااژ» (Karaage)؛
«ساندویچ سالاد تخممرغ» (Egg salad sandwich)؛
«گیودون» (Gyudon)؛
« گیوزا» (Gyoza)؛
«ملون پن» (Melonpan)؛
«یاکیتوری» (Yakitori)؛
«موچی» (Mochi)؛
«یاکیسوبا یا نودل سرخ شده» (Yakisoba، Stir Fried Noodles)؛
«رامن» (Ramen)؛
«سوپ رشته فرنگی» (Udon Noodle Soup)؛
«مارماهی کبابی» (Unagi، Grilled Eel)؛