کد خبر: ۳۴۲۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024April 21
تغییر سبک زندگی خانواده‌ها فاکتورهای ابتلا به سرطان را تشدید کرده، درحالی‌که نیمی از آنها قابل پیشگیری هستند
شفاآنلاین>سلامت>اجرای طرح کهربا از سوی بانک مرکزی، امکان تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی و ایمن کارت‌های بانکی در گوشی‌های هوشمند به‌جای کارت‌های فیزیکی روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی را برای ما فراهم می‌کند. به این ترتیب ما از همراه داشتن کارت‌های بانکی هنگام خرید و انجام هرگونه معامله که نیاز به ارتباط دوطرفه کارت بانکی و دستگاه پوز دارد، بی‌نیاز می‌شویم. طرح کهربا نیز برای تنوع بخشی به ابزارهای پرداخت و به‌روزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، در حال حاضر فقط با کارت‌های 6بانک در دستور کار قرار گرفته است.

NFC چیست؟

به گزارش شفاآنلاین:ارتباطات میدان نزدیک (NFC) مجموعه‌ای از پروتکل‌های ارتباطی است که ارتباط بین 2 دستگاه الکترونیکی را در فاصله 5سانتی‌متری یا کمتر امکان‌پذیر می‌کند. این فناوری در واقع یک اتصال با سرعت کم ایجاد می‌کند. مانند سایر فناوری‌های کارت مجاورتی، NFC مبتنی بر جفت‌القایی بین 2 سیم‌پیچ الکترومغناطیسی موجود در یک دستگاه دارای NFC مانند تلفن هوشمند است. ارتباط میدان نزدیک به تعریف و ارتقای فناوری کمک کرده است و استانداردهایی را برای تأیید انطباق دستگاه تنظیم می‌کند.

راحتی امور با یک تراشه
اکثر تلفن‌های هوشمند و تعدادی از لپ‌تاپ‌های جدید، تراشه NFC دارند. پیش از این بیشتر گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید، مجهز به این سیستم بودند، اما اخیرا گوشی‌های موبایل آیفون نیز به این تراشه مجهز شده‌اند. وقتی یکی از دستگاه‌ها متصل به اینترنت باشد، دیگری می‌تواند داده‌ها را با سرویس‌های آنلاین مبادله کند.

5سانتی‌متر
برای استفاده از NFC کافی است گوشی هوشمند را حداکثر در ۵سانتی‌متری برچسب NFC یا دستگاه‌های NFC خوان نگه‌دارید تا ارتباط برقرار شود. زمانی که ارتباط برقرار شد، اطلاعات رمزگذاری‌شده در عرض چند ثانیه بین دو طرف ردوبدل می‌شود تا فعالیت‌هایی مثل پرداخت، اسکن و غیره انجام شود.

اطلاع از قابلیت گوشی
اگر نمی‌دانید که گوشی شما مجهز به این قابلیت است یا نه، کافی است با مراجعه به تنظیمات آن و جست‌وجوی کلمه NFC از این موضوع مطلع شوید. در گوشی‌های اندرویدی مجهز به این فناوری آیکون آن در پنل نوتیفیکیشن‌ها نیز دیده می‌شود. حتی اگر گوشی خود را به یک NFC خوان نزدیک کنید نیز می‌تواند از وجود این قابلیت مطمئن شود. هرچند روی برخی دستگاه‌های مجهز به این چیپ، لوگوی آن درج شده است. اما اگر گوشی هوشمند شما مجهز به این فناوری نبود، جای نگرانی نیست. کافی است یک سیم‌کارت دارای تراشه NFC تهیه کنید تا به آن مجهز شوید.

امنیت بالا
از آنجا‌ که اطلاعات با فناوری NFC به شکل رمزگذاری شده رد و بدل می‌شود، امنیت بالایی هم دارد و به‌همین دلیل آن را به یک روش مطمئن برای پرداخت موبایلی و الکترونیکی تبدیل کرده است.‌‌/همشهری


 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: