کد خبر: ۳۴۱۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024April 02
كمبود ویتامین A سبب خشک شدن پوست، كمبود ویتامین B3 باعث التهابات پوستی و ایجاد جوش‌ و كمبود روی سبب دیر التیام یافتن زخم‌های پوستی می شود.
شفاآنلاین>سلامت>غذاهای سرخ شده یا حاوی چربی ترانس، نیترات، قند یا آرد سفید تصفیه شده، رادیكال‌های آزاد در بدن تولید می‌كنند كه همگی برای سلامتی بدن مضر هستند و آثار آنها ابتدا بر روی پوست نمایان می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین:این‌گونه غذاها به دلیل كمبود مواد ویتامینی و املاح باعث خشكی پوست می‌شوند و پوست را زبر و چروكیده می‌كنند.

▫️به عنوان مثال، كمبود ویتامین A سبب خشک شدن پوست، كمبود ویتامین B3 باعث التهابات پوستی و ایجاد جوش‌ و كمبود روی سبب دیر التیام یافتن زخم‌های پوستی می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: