به گزارش شفاآنلاین: این مطالعه تأکید میکند افراد بالای ۵۰ سال و کسانی که در معرض بیماریهای قلبی قرار دارند نیز میتوانند از تخم مرغ بدون نگرانی در رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنند.
در گذشته، استفاده از تخم مرغ به عنوان یکی از عوامل افزایش کلسترول خون شناخته میشد. بنابر گزارش ایبیسی نیوز، جیمز اوکیف، استاد علوم پزشکی دانشگاه میزوری – کانزاس سیتی آمریکا ضمن تاکید بر افزایش نیاز به پروتئین با بالا رفتن سن در انسان گفت، تخممرغها منبع مهمی برای تامین پروتئین و حفظ و ساخت تودههای عضلانی برای افراد در میانسالی و پس از آن به شمار میآیند.