به گزارش شفاآنلاین: وی افزود: این قبیل کارها موجب ایجاد آرامش خانواده بیمار و افزایش امید به زندگی و کوتاهشدن روند درمان بیماران میشود.
معاون وزیر بهداشت، با پرداختن به نیات و رویکردهای خیرین، گفت: بیشتر کسانی که خود به طور مستقیم وارد کار شدهاند، معمولاً تجربه برخورد نزدیک با بیماری و گرفتاریهای جانبی آن را داشتهاند. در واقع استیصال عامل و نقطه اتصال آنها شده است و به جای ناامیدی و بریدن از دنیا، به امر خیر و یاری رساندن به همنوعان پرداختهاند.
وی در ادامه با تاکید بر دستور وزیر بهداشت مبنی بر تجلیل از خیرین، افزود: اقدام دستاندرکاران همراهسراها بسیار در خور توجه است. برای نمونه این بزرگواران با راهاندازی چند همراهسرا در نزدیکی یکی از بیمارستانهای مهم تهران، توانستهاند با مشارکت نزدیک به ۱۰ هزار خیر، فرصت بیش از ۱۰۰ هزار شب اقامت برای نیازمندانی که اکثراً از مناطق کمبرخوردار بودهاند، فراهم آورند که کاری ارزشمند، درخور توجه و شایسته تجلیل و تقدیر است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی، گفت: سلامت یک مساله چند بُعدی است که تحت تأثیر عوامل مختلف قرار دارد و بیش از سه چهارم مسائل و تأمین همگانی آن در اختیار تولیت نظام سلامت نیست.
وی تصریح کرد: تأمین و ارائه خدمات سلامت مستلزم همکاریهای میانبخشی و مشارکت دیگر دستگاهها و نهادها در این مقوله مهم است و بخشهای مختلف دولت، مجلس، نهادهای عمومی غیردولتی همچون شهرداریها و نهادهای مدنی و گروهها باید در این مسئله مشارکت کنند.
جمال الدینی در پایان خواستار بسط و گسترش تجربههای موفق با همکاری و مشارکت مسئولان و نهادهای مختلف شد.