کد خبر: ۳۴۱۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024March 29
خوردن سیب و طالبی در سحر در کاهش بوی بد دهان روزه‌داران موثر است در حالی که مصرف غذاهای ترش و پر پروتئین در وعده سحر باعث افزایش بوی بد دهان می‌شود.
شفاآنلاین>سلامت>با توجه به اینکه در روزهای ماه رمضان، معده ساعت‌های طولانی خالی می‌ماند بوی بد دهان افراد تا حدودی طبیعی است.

به گزارش شفاآنلاین: وی با اشاره به نقش نوع غذا در تشدید بوی بد دهان در ایام ماه رمضان، افزود: مصرف غذاهای حاوی پروتئین از جمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخم مرغ، ماهی و ... در وعده سحر باعث افزایش اسید اوریک بدن و به دنبال آن تشدید بوی بد دهان در طی روز می شود.

باید در وعده سحر به مقدار متعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.

مصرف ماست و خیار در وعده سحر می‌تواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بدن دهان شود.

سیب، طالبی، گوجه، کاهو و ... از دیگر میوه‌ها و سبریجاتی است که وی مصرف آن‌ها را در وعده سحر برای کاهش بوی بد دهان توصیه کرد.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف غذاهای ادویه‌دار، ترشی و آب لیمو و سایر ترشیجات باعث زود هضم شدن غذا، خالی شدن معده و به دنبال آن بوی بد دهان می‌شود.

مصرف یک قاشق روغن زیتون به همراه سحری می‌تواند هضم غذا را به تاخیر بیندازد و بوی بد دهان فرد را در طی روز کاهش دهد.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: