به گزارش شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه درباره بیماری آسم اظهار داشت:آسم التهاب مجاری تنفسی
بوده و از مهمترین علائم آن می توان به سرفه، خس خس سینه و حمله های تنگی
نفس اشاره کرد.
وی ادامه داد:کمبود برخی ویتامین ها از جمله
منیزیم، سلنیوم، ویتامین B۶ و B۱۲ موجب تشدید حملات تنفسی در بیماران مبتلا
به آسم می شود.
ایشان ادامه داد:مغزها، غلات، ماهی، گوشت قرمز،
پیاز، گوجه فرنگی، جگر و قلوه و برخی سبزیجات با برگ های تیره منابع غنی و
سرشار از منیزیم و سلنیوم هستند که مصرف آن ها به بیماران مبتلا به آسم
توصیه می شود.
این متخصص تغذیه افزود:تخم مرغ، دانه آفتاب گردان،
سیب زمینی و فرآورده های لبنی مخصوصا شیر نیز حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۶
و B۱۲ هستند که مصرف این مواد غذایی تعداد دفعات حمله تنفسی در بیماران
مبتلا به آسم را کاهش می دهد.
او بیان کرد:انجیر و آب انجیر خیسانده شده، سیر تازه، همچنین سیب و آب سیب نیز به کنترل بیماری آسم کمک می کنند.
وی دراین باره افزود:سیر برای مبتلایان به آسم مفید بوده و در بیشتر موارد
از سیر برای درمان آسم استفاده شده و توصیه می شود بیماران مبتلا به آسم
چند حبه سیر را با مقداری شیر گرم مخلوط و میل کنند.
بیماران مبتلا به آسم حتما روزانه یک عدد سیب یا یک لیوان آب سیب طبیعی و موز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
این متخصص تغذیه ادامه داد:زمانی که بیمار دچار سرفه های مداوم می شود، می تواند با مخلوط عسل و آب ولرم سرفه های خود را تسکین دهد.
او بیان کرد:برای تسکین خس خس سینه مصرف یک نوشیدنی کافئین دار مانند قهوه
می تواند باعث باز شدن راه تنفسی شده و اکسیژن رسانی به بیمار را بهبود
ببخشد.
این متخصص تغذیه افزود:نوشیدن آب یخ، مصرف سرکه، مصرف بیش از حد شکر و نمک و مصرف غذاهای محرک و داغ موجب تشدید حملات آسم خواهد شد.
وی توصیه کرد:بیماران مبتلا به آسم از استعمال دخانیات خودداری کرده و
حتما در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنند به نحوی که از حساسیت های خود
نسبت به خوراکی ها اطلاعات کافی به دست آورند.
این متخصص تغذیه اظهار داشت:گنجاندن ورزش های هوازی کمک شایانی به کنترل حملات تنفسی ناشی از بیماری آسم می کند.