شفا آنلاین:برای اینکه قلب همیشه سالم بماند بهتر است از ترکیبات مانند گل محمدی، بیدمشک، تخم گشنیز و دارچین استفاده کرد و میتوان از راه بویید، خوردن و استعمال روغن به بدن در تقویت قلب گام برداشت.
به گزارش شفا آنلاین-محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی گفت:
ترکیباتی که دارای ساختمان اسیدی و شبیه سرکه هستند در رسوب زدایی
دیوارهی داخلی عروق نقش دارند، این ترکیبات در جلوگیری از تصلب شرایین و
رسوب مواد در دیوارهی داخلی عروق نقش به سزایی دارند چون قلب ساختمان
عروقی دارد، پس میتواند نسبت به این عوامل تاثیر پذیر باشد و خود را در
برابر عوامل آزارسان حفظ کند.
وی افزود: حضرت
امام صادق(ع) میفرمایند که سرکه احیا کننده قلب است یکی از ترکیباتی که از
سرکه طبیعی ساخته میشود، سکنجبین است که به خصوص در فصل بهار و تابستان
از شربت آن استفاده میکنند و نقش بسیار مهمی در احیای قلب دارد.
مینایی
تصریح کرد: قلب دارای مزاج گرم است و هر عضوی که این مزاج را داشته باشد
زنده است مانند مزاج فصل بهار که مزاج گرم و تر دارد.
بنابر این باید مزاج قلب را همیشه گرم نگه داشت و از موادی که میتواند این نقش را داشته باشد مثل زعفران، گل محمدی، بهره برد .