به گزارش شفا آنلاین:وی در ادامه همچنین با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز و برنامه ویژه وزارت بهداشت برای بازرسیهای بهداشتی، اظهار کرد: برای این ایام بخش بهداشت محیط وزارت بهداشت برنامهای ویژه در نظر گرفته است که طی روزهای آتی اجرا خواهد شد. بر این اساس اماکن مرتبط با طبخ و توزیع غذا بویژه غذاهای مرتبط با ماه رمضان همچون آش، حلیم، زولبیا و بامیه و … مورد بررسی و نظارت جدیتری واقع خواهند شد.
در همین راستا مهندس محسن فرهادی_معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به ایسنا گفت: برنامههای پایش و نظارت از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ و پس از عید فطر ادامه دارد.
به گفته وی، نظارتها به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در ایام تعطیل و غیر تعطیل انجام میشود. از ۸ شب به بعد نیز با توجه به شرایط منطقهای و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، نظارتها میتواند ادامه داشته باشد.
وی تاکید کرد: با آغاز ماه رمضان پایشها در قنادیهای محلی، مراکز طبخ و توزیع زولبیا و بامیه و شیرینیهای محلی همچنین کنترل شبانه رستورانها و مراکز تفریحی که پس از مراسم افطار فعال خواهند بود، انجام میشود. با نزدیک شدن به پایان سال ۱۴۰۲ نیز کنترلها بیشتر در سالنهای آرایشی زنانه و مردانه خواهد بود.