به گزارش شفا آنلاین:دکتر «شارون چینتراجا»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه استنفورد، گفت: «من هیجان زده هستم که ما یک درمان جدید امیدوار کننده برای بیماران آلرژیک به چند مواد غذایی یافتیم. این رویکرد جدید واکنشهای بسیار خوبی را برای بسیاری از غذاهایی که باعث ایجاد آلرژی در آنها میشود، نشان داد.»
دکتر «رابرت وود»، مدیر بخش آلرژی و ایمونولوژی کودکان در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز در مریلند و سرپرست این مطالعه، افزود: «بیمارانی که تحت تأثیر آلرژیهای غذایی قرار میگیرند، روزانه با خطر واکنشهای تهدیدکننده جان به دلیل قرار گرفتن در معرض تصادفی این مواد خوراکی مواجه میشوند. این مطالعه نشان داد که Xolair میتواند لایهای از محافظت را در برابر قرار گرفتن در معرض تصادفی آنها ایجاد کند.»
با گنجاندن چندین غذا در این مطالعه، محققان توانستند ثابت کنند که Xolair یک واکنش آلرژیک را کاهش میدهد، حتی اگر یک فرد چندین غذا را که به آنها حساسیت دارد، در یک زمان مصرف کند.
هیچ درمانی برای آلرژی غذایی وجود ندارد و تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو آمریکا، Palforzia است که یک ایمونوتراپی خوراکی برای آلرژی بادام زمینی در کودکان بین ۴ تا ۱۷ سال است.
محققان خاطرنشان کردند که برای درک بیشتر اینکه چگونه Xolair میتواند به افراد مبتلا به آلرژی غذایی کمک کند، به تحقیقات بیشتری نیاز است./مهر