به گزارش شفا آنلاین:این نوع تابش معمولاً به اندازه کافی خوب نیست که بر ساختار DNA یا اتم ها تأثیر بگذارد، با این حال، قرار گرفتن در معرض سطوح بالای پرتوهای غیریونیزان می تواند برای سلامتی خطرناک باشد.
مطالعات نشان می دهد که مایکروویو مواد مغذی را به خوبی حفظ می کند، اغلب بهتر از روش های دیگر مانند سرخ کردن، و خطرات استفاده از مایکروویو صرفاً به نوع ظرفی که غذا در آن گرم می شود بستگی دارد.
گرم کردن غذا در مایکروویو در ظرف پلاستیکی باعث ایجاد ترکیبات مختل کننده هورمونی مانند BPA می شود که در حین گرم شدن غذا را آلوده می کند.به جای گرم کردن غذا در ظرف پلاستیکی در مایکروویو، باید از ظرف شیشه ای استفاده کنید زیرا BPA یا بیسفنول A، یک ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است.
گرم کردن غذا در مایکروویو در ظروف پلاستیکی با برخی از اثرات جدی سلامتی بر روی مغز یا غده پروستات در کودکان، نوزادان و جنینها مرتبط است و تحقیقات همچنین ارتباط احتمالی بین فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را پیدا کرده است.
کارشناسان می گویند که آزمایش های زیادی در مورد گرم کردن مایعات یا غذا در ظروف پلاستیکی انجام شده است و توصیه می شود آنها را در مایکروویو قرار ندهید.