دکتر مسعود غفاری در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: از این روچنين فرزنداني به دلیل سن، عدم آگاهی، نداشتن دانش و تجربه کافی گرفتاری های زیادی را برای خود و خانواده شان ایجاد می کنند.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه امروزه خانواده های شهرنشين به خصوص تهرانی به دلیل کمبودها و کاستی های موجود در زندگی های خود پیوسته به فرزندانشان باج می دهند.در نتیجه مدیریت خانه به دست این فرزندان می افتد و گرفتاری های زیادی را برای خود و خانواده اشان نیز ایجاد می کنند
وي افزود: در واقع اين قبيل بچه ها تبدیل به افراد سلطه گر؛ خودخواه؛ معدودنگر و سطحی نگر می شوند و به طور کلی آینده خوبی در انتظارشان نیست.
وی به شفا آنلاین گفت: فرزند پروری یعنی هر پدر و مادری که به عنوان بزرگ ترین مسئولیت انسانی خود؛ فرزندی را به دنیا می آورند باید تمام انرژی و امکاناتشان را در راستای آینده بهتر او صرف کنند تا فرزندشان در بلند مدت، کمتر دچار گرفتاری شود.
غفاری تصریح کرد: در یک پرورش مناسب خانوادگی بهترین اقدام، کاهش و رفع اختلافات میان پدرو مادر است؛ حال اگر والدین توان حل اختلافات و مشکلاتشان را نداشتند بايد به روانشناسان مراجعه نمایند. در غیر این صورت سنگ بلای گرفتاری های نسل های بعدی نیز گذاشته می شود.
استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: به دنبال چنین وضعیتی والدین، فرزندان مشکل داری تربیت می کنند که پیرامون ما نيز بسیارند.حال آنكه نمی توانند خانواده قابل قبولی را در آینده داشته باشند.
وی تأکید کرد: اگر فرزندان این گونه که بيان شد در بستری مناسب تربیت شوند، انسان های سازگار، مهربان، با گذشت و خانواده گرایی خواهند شد . درغیر این صورت به انسان های ناسازگار، مسئله محور و گرفتاری زا تبدیل می شوند.