پتاسیم موجود در فلفل قرمز یکی دیگر از مواد مغذی است که ممکن است از سلامت استخوان شما حمایت کند. یافتههای تحقیقی در سال ۲۰۱۷ که در نشریه Osteoporosis International منتشر شد، نشان داد که بین مصرف پتاسیم و افزایش تراکم استخوان در افراد مسن در سرزمین کره ارتباط وجود دارد. همچنین در فلفل هندی آسیاب شده، منیزیم یافت میشود، ماده مغذی که اغلب در مورد سلامت استخوانها مورد ارزیابی قرار نمیگیرد.
فلفل کاین دارای ویتامین K، یکی دیگر از
مواد مغذی شناخته شده در رابطه با سلامت استخوان است. محققان بررسی علمی
سال ۲۰۱۲ (که قبلا ذکر شد)، خاطرنشان کردند که کمبود ویتامین K ما را مستعد
شکستگی استخوان میکند و مصرف مکملهای ویتامین K باعث تقویت استخوانها و
کاهش گردش استخوان میشود.
محققان مقاله علمی سال ۲۰۱۶ که ننتایج
آن در نشریه Indian Journal of Endocrinology and Metabolism منتشر شد،
توضیح دادند که چرخش استخوان فرآیندی طبیعی بدن است که در آن استخوانهای
شکسته شده، با تشکیل استخوان جدید جایگزین میشوند. با این حال، چرخش
استخوان بیشتر در ارتباط با پوکی استخوان دیده میشود که میتواند منجر به
شکستگی به دلیل افزایش زوال استخوان شود. خوشبختانه، ویتامین K موجود در
فلفل قرمز ممکن است به مبارزه با این مشکل کمک کند.
برای ایجاد
معجون فلفل و آب پیشنهاد میشود به ازای هر یک فنجان آب، یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید، فلفل کاین طبع گرم و
تندی دارد، بنابراین آهسته شروع کنید، زیرا ممکن است باعث پارگی چشم یا
ایجاد ناراحتی در بینی و گلو شود.